Doopsuikerdoosjes en snoepdoosjes

Originele geboortekaartjes

Doopsuikerdoosjes

 

Bedrukte doosjes voor geboortesuikers in dezelfde stijl als je geboortekaartje.

 

Bestel je een geboortekaartje bij Paper and June dan kun je meteen ook bijhorende doopsuikerdoosjes bestellen voor je doopsuikerpresentatie.

 

 

Digitale proefdruk van het ontwerp

 

Bij je bestelling betaal je een opstartkost van €20 euro. Jullie ontvangen dan samen met de digital proefdruk van jullie geboortekaartje ook een digitale proefdruk van het doopsuikerdoosje. Na goedkeuring van de proefdrukken worden de doosjes gedrukt.

 

 

Levertijd van de doopsuikerdoosjes

 

Nadat jullie alle proefdrukken hebben goedgekeurd worden de doospsuikerdoosjes gedrukt en geleverd. Reken voor het drukken en leveren van de bedrukte doosjes 3 weken, dus bestel tijdig jullie doopsuikerdoosjes. De doopsuikerdoosjes worden samen met de enveloppen geleverd.

 

Bestel doopsuikerdoosjes van Paper and June.

 

 

snoepdoosjes

VOLG ONS inspiratie, nieuwe geboortekaartjes... of gewoon omdat je ons leuk vindt.

originele geboortekaartjes facebook
originele geboortekaartjes op pinterest
originele geboortekaartjes op google+
originele geboortekaartjes op twitter
originele geboortekaartjes op twitter

PAPER AND JUNE IS EEN COLLECTIE ORIGINELE GEBOORTEKAARTJES, SPECIAAL ONTWORPEN VOOR FIERE OUDERS DIE HOUDEN VAN STIJL EN KWALITEIT

Paper and June is een collectie originele geboortekaartjes die je eenvoudig online kan uitkiezen en bestellen. Stel een exclusief geboortepakket samen door een uniek geboortekaartje te kiezen in combinatie met een label, sticker,... voor bijspassende doopsuiker presentatie. Wil je de kwaliteit van de geboortekaartjes zien en voelen voordat je bestelt, vraag dan eerst een gratis voorbeeld geboortekaartje naar keuze aan.

© 2015 PAPER AND JUNE - webdesign by studio maarten