ABOUT

Originele geboortekaartjes

Vanuit een passie voor typografie en

grafische vormgeving

 

Paper and June is een merk van studio maarten. De collectie Paper and June wordt ontworpen vanuit een passie voor typografie, vorm en kleur, en we streven voortdurend naar een evenwicht tussen lettertype, vorm en kleur.

 

Paper and June is een collectie unieke geboortekaartjes die zich onderscheiden van andere geboortekaartjes door een pure en verfijnde vormgeving. Door een jarenlange ervaring in de wereld van de grafische vormgeving en reclame, worden lettertypes, kleuren en vormen met de grootste zorg uitgekozen.

 

Subtiele maar trendy kleuren en hedendaagse typografie maken van de geboortekaartjes 'Paper and June' een unieke collectie geboortekaartjes en bijhorende geboorteattenties. Puur, vernieuwend en stijlvol.

 

Kiezen voor een geboortekaartje uit de collectie van Paper and June is kiezen voor kwaliteit en stijl.

Want de geboorte van je kindje wil je met de grootste fierheid bekend maken.

VOLG ONS inspiratie, nieuwe geboortekaartjes... of gewoon omdat je ons leuk vindt.

originele geboortekaartjes facebook
originele geboortekaartjes op pinterest
originele geboortekaartjes op google+
originele geboortekaartjes op twitter
originele geboortekaartjes op twitter

PAPER AND JUNE IS EEN COLLECTIE ORIGINELE GEBOORTEKAARTJES, SPECIAAL ONTWORPEN VOOR FIERE OUDERS DIE HOUDEN VAN STIJL EN KWALITEIT

Paper and June is een collectie originele geboortekaartjes die je eenvoudig online kan uitkiezen en bestellen. Stel een exclusief geboortepakket samen door een uniek geboortekaartje te kiezen in combinatie met een label, sticker,... voor bijspassende doopsuiker presentatie. Wil je de kwaliteit van de geboortekaartjes zien en voelen voordat je bestelt, vraag dan eerst een gratis voorbeeld geboortekaartje naar keuze aan.

© 2015 PAPER AND JUNE - webdesign by studio maarten