Privacy

Originele geboortekaartjes

Privacy

 

Paper and June hecht belang aan uw privacy. Hoewel de meeste informatie op deze site beschikbaar is zonder dat er persoonlijke gegevens moeten worden verstrekt, is het mogelijk dat de wij om persoonlijke informatie vragen. Deze informatie zal enkel gebruikt worden in het kader van ons klantenbeheer en het personaliseren van de aangekochte ontwerpen. De gebruiker kan zich, kosteloos en op verzoek, steeds verzetten tegen het gebruik van zijn gegevens voor direct marketing. Daartoe zal hij zich richten tot Paper and June op het vernoemde adres. Uw persoonsgegevens worden nooit doorgegeven aan derden.

Conform de wet verwerking persoonsgegevens van 08/12/1992 beschikt de gebruiker over een wettelijk recht op inzage en eventuele correctie van zijn persoonsgegevens. Mits bewijs van identiteit (kopie identiteitskaart) kunt u via een schriftelijke, gedateerde en ondertekende aanvraag aan Paper and June, op het adres zolas hierboven beschreven, gratis de schriftelijke mededeling bekomen van uw persoonsgegevens. indien nodig kunt u ook vragen de gegevens te corrigeren die onjuist, niet volledig of niet pertinent zouden zijn. 

 

Paper and June kan anonieme of op de website toegevoegde gegevens verzamelen van niet-persoonlijke aard, zoals het IP-adres en browser type, het besturingsprogramma dat u gebruikt of de domeinnaam van de website langs waar u naar de Paper and June website gekomen bent, of waarlangs u die verlaat. Op die wijze kan de webmaster van Paper and June-website permanent optimaliseren voor de gebruikers. 

 

VOLG ONS inspiratie, nieuwe geboortekaartjes... of gewoon omdat je ons leuk vindt.

originele geboortekaartjes facebook
originele geboortekaartjes op pinterest
originele geboortekaartjes op google+
originele geboortekaartjes op twitter
originele geboortekaartjes op twitter

PAPER AND JUNE IS EEN COLLECTIE ORIGINELE GEBOORTEKAARTJES, SPECIAAL ONTWORPEN VOOR FIERE OUDERS DIE HOUDEN VAN STIJL EN KWALITEIT

Paper and June is een collectie originele geboortekaartjes die je eenvoudig online kan uitkiezen en bestellen. Stel een exclusief geboortepakket samen door een uniek geboortekaartje te kiezen in combinatie met een label, sticker,... voor bijspassende doopsuiker presentatie. Wil je de kwaliteit van de geboortekaartjes zien en voelen voordat je bestelt, vraag dan eerst een gratis voorbeeld geboortekaartje naar keuze aan.

© 2015 PAPER AND JUNE - webdesign by studio maarten