voorwaarden

Originele geboortekaartjes

Paper and June© is eigendom van

Studio maarten

Carmersstraat 42

8000 Brugge

 

1. AUTEURSRECHT/COPYRIGHT:

Het ontwerp + concept zijn en blijven eigendom van ontwerper Maarten Ruysschaert. Het geleverde ontwerp mag dan ook NIET zonder toestemming van paperandjune.be gedrukt of gereproduceerd worden.

bij overtredingen worden gerechtelijke stappen ondernomen.

hierdoor is het ook niet mogelijk een geboortekaartjes te bestellen zonder de vermelding '© www.paperandjune.be'

 

2. ANNULATIE:

Een kaartje uit de collectie van paper and june : vanaf het moment dat u een digitale/online proef van de gepersonaliseerde kaart hebt ontvangen, en u beslist om de bestelling te annuleren zal de 30 euro van de opstartkost niet gerestitueerd worden.

Als er eenmaal gedrukt is, kan de bestelling niet geannuleerd worden en kan er geen restitutie meer worden gevraagd en moet het volledige bedrag voldaan worden.

 

3. CONTENT:

De klant is zelf verantwoordelijk voor het nauwkeurig overlezen en controleren van eventuele (spelling)fouten in de digitale proeven.

 

De laatste gegevens na de geboorte: de uiteindelijke geboortedatum, gewicht en lengte worden door de klant geleverd per e-mail naar info@paperandjune.be zodat er geen misverstanden onstaan. 

De klant is ook zelf verantwoordelijk voor het gebruiksrecht van eventueel zelf aangeleverde teksten.

 

4. KLEUREN:

Hou er rekening mee dat de kleuren van de online proef op elk computerscherm anders zijn en kunnen verschillen van het uiteindelijke kleur op papier.

De instellingen van uw beeldscherm, de drukpers, weersomstandigheden, papiersoort e.d. kunnen hievan de oorzaak zijn. Hierdoor kan het ook zijn dat de kleuren van de kaartjes ten opzichte van bvb. labels, wikkels,... licht varieëren.

 

5. LEVERING:

Verzendkosten zijn NIET inbegrepen in de prijs.

al onze pakketjes worden zo snel mogelijk verstuurd met Bpost of PostNL, zie pagina omtrent levertermijnen.

Paperandjune.be is op geen enkele manier verantwoordelijk voor eventuele vertragingen van derden! Alle leveringstermijnen zijn indicatie en zijn afhankelijk van het tijdstip van het doorgeven van de laatste gegevens.

 

6. BETALING:

Betalingen gebeuren enkel via (online) overschrijving of via Paypal. bij laattijdige betaling kunnen nalatigheids-, administratie- en herinneringskosten aangerekend worden.

Bij het bestellen van geboortekaartjes vragen wij een opstartkost van 30 euro.

De eindfafrekening wordt via e-mail verstuurd wanneer na levering van het drukwerk en dient binnen de 8 dagen betaald te worden.

Het ontwerpen, drukken en leveren van geboorte-attenties, labels, stickers… worden pas uitgevoerd na betaling van het volledige bedrag.

 

7. EXTRAS:

Bij het personaliseren van standaard geboortekaartjes zitten 3 correctierondes inbegrepen. Onder correctieronde verstaan we wijzigingen of toevoegingen van persoonlijke gegevens op het kaartje. Aanpassingen die buiten het standaard ontwerp vallen en meerdere correctierondes worden gerekend aan €40/uur (excl. btw) Wanneer het aantal aanpassingen overschreden wordt (vanaf meer dan 3 versies), kunnen extra kosten in rekening gebracht worden (dit wordt op voorhand gemeld). Wat wel en niet binnen de standaard valt kunt u nalezen in onze werkwijze.

Dit geldt ook voor het personaliseren van labels, stickers enz…

Het achteraf bijdrukken van kaartjes brengt opnieuw een opstartkost van 30 euro met zich mee + 1 euro per extra kaart met enveloppe, excl. verzendkosten.

 

8. VERZAKINGSRECHT:

Gezien de aard van het product, beschikt de consument niet over het recht om van de aankoop af te zien. zie punt 2. annulatie voor meer details.

 

9. KLACHTEN:

Gezien de aard van het product, moeten eventuele opmerkingen of klachten over het drukwerk binnen de 24 uur na ontvangst van het pakket EN vóór elk gebruik, gemeld worden via e-mail aan paperandjune.be - Hebt u klachten omtrent de online verkoop dan kunt u voortaan terecht bij het Online Dispute Resolution Platform, kortweg ODR, is een geschillencommissie bij online aankopen en verkopen binnen de EU. De ODR is sinds 9 januari 2016 actief, en treedt op als informatiepunt over de rechten van de consument en over buitengerechtelijke geschillenbeslechting.

 

10. AANSPRAKELIJKHEID:

Paperandjune.be verbindt zich ertoe alle bestellingen met zorg uit te voeren. alle prestaties zijn middelenverbintenissen en zijn geen resultaatsverbintenissen.

Paperandjune.be kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige fout (zelfs een grove fout) van haar of haar aangestelden, behoudens ingeval van bedrog.

De totale aansprakelijkheid zal nooit meer bedragen dan de prijs die door de klant werd betaald voor de diensten of producten die aanleiding gaven tot het schadegeval.

Wat de diensten afkomstig van derde leveranciers betreft, aanvaardt paperandjune.be bvba geen enkele aansprakelijkheid boven of anders dan de aansprakelijkheid die derde leveranciers bereid zijn te aanvaarden voor hun producten of diensten.

 

11. PRIVACY:

Alle informatie over het gebruik van onze website en hoe wij omgaan met uw privacy, is te vinden op de website.

VOLG ONS inspiratie, nieuwe geboortekaartjes... of gewoon omdat je ons leuk vindt.

originele geboortekaartjes facebook
originele geboortekaartjes op pinterest
originele geboortekaartjes op google+
originele geboortekaartjes op twitter
originele geboortekaartjes op twitter

PAPER AND JUNE IS EEN COLLECTIE ORIGINELE GEBOORTEKAARTJES, SPECIAAL ONTWORPEN VOOR FIERE OUDERS DIE HOUDEN VAN STIJL EN KWALITEIT

Paper and June is een collectie originele geboortekaartjes die je eenvoudig online kan uitkiezen en bestellen. Stel een exclusief geboortepakket samen door een uniek geboortekaartje te kiezen in combinatie met een label, sticker,... voor bijspassende doopsuiker presentatie. Wil je de kwaliteit van de geboortekaartjes zien en voelen voordat je bestelt, vraag dan eerst een gratis voorbeeld geboortekaartje naar keuze aan.

© 2015 PAPER AND JUNE - webdesign by studio maarten